Gree légkondicionálók 10 év jótállással 2022-ben is

Az év elején meghirdetett, Gree magasoldalfali légkondicionálókra érvényes 10 év kiterjesztett jótállás kampány folytatódik 2022-ben, mely továbbra is regisztrációhoz kötött.

A Gree továbbra is Magyarország első számú klímamárkája

A világ vezető és független piackutató ügynöksége, az Euromonitor International ismét elkészítette a klímapiac eladási darabszámokra vonatkozó felmérését, melynek alapján a Gree légkondicionálók 2021-ben is egyértelműen hazánk első számú választása a vásárlói visszajelzések alapján.

2021 év végi meghirdetett Henrik klíma által vásárolt illetve szerelt klíma berendezéseknek sorsolását ahogy ígértem karácsony alkalmával sikeresen megtartottam. A 2021 évet igy zártuk de úgy gondoltam hogy ezt a sikeres akciómat a 2022 évben is meghirdetem. A szerencsés nyertes Szondi Zoltán lett egy random sorsolást segítő program által.

A nyeremény átadása és a nyertes klíma

A 2022 évbe egy új megjelenésű márkával bővült az általunk ajánlott, illetve szerelt klímák névsora, mégpedig a Cascade klíma márkával.

 közülük is 4 fajtával bővül.

– Cascade Legend

– Cascade Vision Pro

– Cascade Bora

– Cascade Black art

Az AUX márka idén 2022 ben elő állt egy vadonatúj modellel az AUX Kappa névre hallgató új klímával,
A klíma kapható 2,7 kw os kiszereltségben illetve 3,5 kw os kiszereltséggel kapható majd.
Ajánlatért keresse a henrikklíma kérj ajánlatot gombot.

2022 megjelenés

AUX KAPPA series

Health funkció UV sterilizálóval

Az egészségvédelem fokozásához az UV sterilizálóval felszerelt készülékeink jelentik a legtökéletesebb választást. Az UV sterilizáló ugyanis a vírusok, a baktériumok és a gombák mellett a nagyobb méretű organizmusok ellen is hatásos lehet. A technológiának köszönhetően a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal fertőtlenítheti már 1 óra üzemeltetés után

Négyirányú motoros lamellamozgatás (Flow4D)

A beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad.

Gree Pulse a legújabb fejlesztésű modellünk

Az idén 10 év jótállással vásárolható Pulse kiemelkedő tulajdonságai a 3D légáram és a 7 fokozatú ventilátor állítás, amelynek köszönhetően bárki megtalálhatja a számára legkomfortosabb légsebességet. A kül- és beltéri egység kompakt mérete, valamint a beltéri matt fehér színe miatt bármilyen helyiség stílusába könnyen beilleszthető. A kínálatunk egyéb klímaberendezéseihez hasonlóan, a Pulse H-tarifa igénylésre alkalmas.

További tulajdonságai

  • fűtés -15℃ külső hőmérsékletig
  • A++ energiaosztály hűtés üzemben
  • Wi-Fi vezérlés
  • öntisztító funkció
  • Cold Plasma szűrő
  • távirányítóba integrált hőmérő (I feel)
  • 8℃ temperálás
  • időzítő
  • választható vezetékes és infra távirányító
 

Gree Légkondicionálók 10 év jótállással

Az elmúlt 20 év során a Gree légkondicionáló hazánk első számú klímamárkájává vált, elnyerte a BestBuy Award díjat és említésre került a British Enciklopédia magyar kiadásában. Cégünk bekerült a KKV Top100-as vállalatok listájára, négyszeres MagyarBrands díjat kapott, Kínában elnyerte a legjobban fejlődő Gree vezérképviselet és a legjobb marketing tevékenység díját.
Sikerünk kulcsa a közös célokkal összetartó partnerhálózatunk és csapatunk töretlen támogatása és lendülete, melyet állandó megújulással, folyamatos fejlesztésekkel és előremutató megoldásokkal kívánunk erősíteni az elkövetkezendő években is.

Szeretnénk emlékezetessé tenni születésnapunkat, ez okból 10 év teljeskörű magyarországi jótállást biztosítunk minden 2021.01.01. és 2021.12.31. között vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezésre, amit regisztrálnak honlapunkon.

A kiterjesztett jótállás részleteiért és a regisztrációért kattintson ide.

2021-ben a Rotovill kft  elkezdte Magyarországon forgalomba helyezni  az AUX márka névre keresztelt klímaberendezéseit

AUX

Az 1986-ban alapított AUX Group évek óta Kína TOP 500 vállalata (35 millió kínai cég közül) közé tartozik. A cég ningboi székhellyel működik.

Tevékenysége:

  • légkondicionáló berendezések, illetve egyéb háztartási készülékek gyártása
  • egészségügyi szolgáltatások
  • ingatlan piaci és
  • pénzügyi befektetések.

2019-ben a csoport árbevétele 11.3 Mrd USD volt, több mint 30 000 alkalmazottal, 10 gyártóbázissal, és 5 fejlesztő központtal. Az AUX 2018 és 2020 között a légkondicionáló iparág harmadik legnagyobb szereplőjévé vált a világon. A 10 bázis gyártókapacitása éves szinten meghaladja a 20 millió szettet. Ez napi közel 60 ezer szettet jelent.

A légkondicionáló szegmens fejlődését a 2019-ben Japánban létrehozott Kutatás és Fejlesztési központ (Kobe) is segíti. A világvezető Japán légkondicionáló K+F iparág, és az AUX csoport együttműködése biztosítja az innovációt, és a termékek folyamatos minőségi fejlődését.

Az vállalat számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, melynek keretében évek óta támogat olyan programokat melyek célja a szegénység csökkentése, az oktatás, a katasztrófa-elhárítás és a környezetvédelem. Ezekre a célokra a vállalat több mint 43 millió USD-t adományozott.

Az AUX elkötelezett az okos megoldások létrehozásában, a kiemelkedő tehetségek támogatásában, és célja, hogy az egész világot megismertesse a termékeivel.

Rotovill Kft.

Amire büszkék vagyunk

Az 1993-ban alapított ROTOVILL Kft. mára az ország vezető háztartásigép-, klíma-, és hűtéstechnikai alkatrész nagykereskedelmi vállalataként, több tízezer féle alkatrészt, tartozékot, villamossági és épületgépészeti szerelési anyagot, valamint számos klímaberendezést vonultat fel a kínálatában.

A vállalkozásunk által gyártott, importált, illetve forgalmazott termékek, több ezer viszonteladó partnerünk segítségével jutnak el a fogyasztókhoz.

A minőségre és a hosszútávú terméktámogatásra garancia az importőr több mint negyedszázados stabil, meghatározó piaci jelenléte, valamint szakmai háttere.

Fókuszban a minőség

Cégünk kizárólagos magyarországi disztribútora a minőségi és kiváló ár/érték arányt képviselő AUX légkondicionálóknak. Ezek a berendezések a világ legfejlettebb gyártósorain készülnek (AUX Smart factory), szigorú ellenőrzés mellett, garantálva a folyamatos fejlesztést és magas minőséget.

A Japánban létrehozott Kutatás és Fejlesztési központ hosszú távon biztosítja, az AUX termékek kiemelkedő megbízhatóságát.

Gamma series



Hatékony működés,egyedi fényes külsővel



Delta series



Elegáns matt desing, tálcafűtéssel és innovatív megoldásokkal



Omega series



Dizájnmodell a kifinomult elegancia rajongóinak